Bosman Classics in Velp

Bosman Classics is een garage die oldtimers onderhoud, restaureert, taxeert en advies over geeft.

Over Bosman Classics

Bosman Classics valt onder de rubriek garage in Rheden.

Bosman Classics is een garage die oldtimers onderhoud, restaureert, taxeert en advies over geeft. Bosman Classics is gevestigd in Velp.

Op deze site kunt u een compleet overzicht vinden van onze diensten. Bosman Classics is een bedrijf met een grote ervaring van meer dan 20 jaar voor vakkundig plaatwerk en techniek. Daarnaast bezit Bosman Classics veel kennis van en over oldtimers, in de praktijk opgedaan.Advies en begeleiding in de wereld van oldtimers! Zo blijft uw oldtimer altijd veilig op de weg!

Aankoop van een oldtimer! Bent u van plan een oldtimer te kopen en bent u niet voldoende op de hoogte van de staat van de auto? Samen kunnen we de auto gaan bekijken en Bosman Classics kan u adviseren over de staat van de auto en de prijs-kwaliteitverhouding.

Als u problemen heeft kunt u altijd bij Bosman Classics terecht voor een vakkundig advies. U kunt bij Bosman Classics terecht voor advies en begeleiding bij het zelf restaureren van uw oldtimer

Voor meer informatie over Bosman Classics ga dan naar hun website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bosman Classics uit de rubriek garage uit Rheden is gevestigd aan de Gildestraat 2 a in Velp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15055161.

Diensten en producten voor garage

Trefwoorden die horen bij Bosman Classics zijn o.a. :